Spara pengar på tågresor med SJ – Rabatt och erbjudanden för ICA-medlemmar

Att resa med tåg kan vara både bekvämt och miljövänligt. Om du är en stolt ICA-medlem kan du också spara pengar på dina tågresor med SJ genom olika rabatter och erbjudanden. Här är allt du behöver veta om SJ-rabatter för ICA-medlemmar.

SJ-rabatt för ICA-medlemmar

ICA erbjuder sina medlemmar olika förmåner, och en av dem är rabatt på SJ-tågresor. Genom att visa ditt ICA-kort kan du få upp till 20% rabatt på SJ-biljetter. Rabatten gäller både på SJ:s regionaltåg och på deras snabbtåg.

Hur får man SJ-rabatten?

Det är enkelt att ta del av SJ-rabatten som ICA-medlem. När du bokar din biljett på SJ:s hemsida, väljer du bara “ICA-rabatt” som rabatttyp och anger ditt ICA-kortnummer. Rabatten dras automatiskt av priset på din biljett.

SJ-erbjudanden för ICA-medlemmar

Utöver rabatten kan ICA-medlemmar också ta del av speciella erbjudanden och kampanjer från SJ. Dessa erbjudanden kan inkludera exempelvis extra rabatter på utvalda sträckor eller tider, olika paketresor eller kombinationserbjudanden med andra ICA-partners.

Hur hittar man SJ-erbjudanden för ICA-medlemmar?

För att ta del av SJ-erbjudanden för ICA-medlemmar kan du besöka SJ:s hemsida eller ICA:s samarbetspartner, Kampanjjakt.se. På dessa platser kan du hitta aktuella erbjudanden och kampanjkoder som ger dig extra fördelar när du bokar din tågresa.

Andra samarbetspartners

ICA-medlemmar kan utöver SJ-rabatten även dra nytta av samarbetspartners som erbjuder rabatter och förmåner på hyrbilar, resor och upplevelser. Bland dessa samarbetspartners finns bland annat Coop, som erbjuder rabatter på hyrbilar och på resor till attraktioner som Junibacken.

Så använder du andra ICA-erbjudanden

För att ta del av andra ICA-erbjudanden, som exempelvis rabatt på hyrbilar eller upplevelser, besöker du ICA:s hemsida och letar efter information om deras partners och de rabatter de erbjuder. Det kan vara fördelaktigt att ha sitt ICA-kort till hands när du bokar, eftersom du ofta behöver ange ditt kortnummer eller visa upp det vid betalning.

Slutsats

Som ICA-medlem kan du spara pengar på dina tågresor med SJ genom deras rabatter och erbjudanden. Genom att använda din ICA-rabattkod vid bokning kan du få upp till 20% rabatt på biljettpriset och genom att utnyttja ICA:s samarbetspartners kan du få förmåner på andra delar av din resa. Så nästa gång du planerar en tågresa, se till att dra nytta av SJ-rabatten och andra ICA-erbjudanden för att få det bästa priset och en bekväm resa.

Ofte stillede spørgsmål

Vilka rabatter kan jag få på SJ med mitt ICA-kort?

Du kan få rabatter på SJ-biljetter med ditt ICA-kort. Du kan använda din ICA-rabattkod eller kampanjkod för att få rabatten.

Hur kan jag få rabatt på hyrbil hos Coop?

Coop erbjuder rabatter på hyrbil. Du kan använda Coops rabattkod för att få rabatten på hyrbil.

Vilka erbjudanden har ICA för resor?

ICA har olika erbjudanden för resor. Du kan hitta resor med rabatt genom att använda ICA-kortet eller en kampanjkod från ICA.

Hur kan jag få rabatt på resor med SJ?

Du kan få rabatt på resor med SJ genom att använda en SJ-kampanjkod eller en rabattkod från ICA. Genom att boka din resa med SJ via ICA.se kan du få en rabatt.

Har Coop samarbete med Junibacken?

Ja, Coop har samarbete med Junibacken. Du kan få rabatt på Junibacken om du är medlem i Coop.

Hur kan jag få rabatt på Disney Plus?

Du kan få rabatt på Disney Plus genom att använda en rabattkod. Du kan leta efter rabattkoder på Kampanjjakt.se.

Vilka erbjudanden har ICA för upplevelser?

ICA har erbjudanden och rabattkoder för upplevelser. Du kan hitta rabattkoder för upplevelser på ICA Hemma.

Kan jag få rabatt på biluthyrning med ICA-kortet?

Ja, du kan få rabatt på biluthyrning med ICA-kortet. Genom att använda en rabattkod från ICA kan du få rabatt på hyrbil.

Vilka rabatter har Coop för SJ?

Coop erbjuder rabatter på SJ-biljetter. Du kan använda en rabattkod från Coop för att få rabatt.

Hur kan jag få fri frakt på min beställning på ICA Hemma?

Du kan få fri frakt på din beställning genom att använda en rabattkod från ICA Hemma. Du kan hitta en rabattkod på ICA Hemma som ger dig fri frakt.

Artiklen Spara pengar på tågresor med SJ – Rabatt och erbjudanden för ICA-medlemmar har i gennemsnit fået 4.8 stjerner baseret på 6 anmeldelser